Μαρία Σολωμού: Με απίθανο look και σούπερ διάθεση στο Κολωνάκι!
Gossip Cam

Μαρία Σολωμού: Με απίθανο look και σούπερ διάθεση στο Κολωνάκι!

Αν υπάρχει μια ανατρεπτική περσόνα στον καλλιτεχνικό χώρο αυτή είναι σίγουρα η Μαρία Σολωμού η οποία με κάθε της εμφάνιση κάνει statement με το ντύσιμό της. 

Η λεπτή της φιγούρα αλλά και το γεγονός ότι είναι ροκ προσωπικότητα, τής επιτρέπει να φοράει πάντα ό,τι και όπως θέλει. Να συνδυάζει τα ρούχα της γκαρνταρόμπας της με τρόπο που λίγες θα τολμούσαν και να καταφέρνει πάντα να φέρνει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Όπως συνέβη προ ημερών, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο του Κολωνακίου.

Η όμορφη ηθοποιός, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της -γιατί να το χρειαστεί άλλωστε αφού η μάσκα προστασίας του κορονοϊού δεν επιτρέπει την ανάδειξη του μακιγιάζ- και φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό print παλτό το οποίο είχε συνδυάσει με διχτυωτό καλσόν και snickers λευκού χρώματος, εθεάθη να κάνει τη βόλτα της στην καρδιά της περιοχής στην οποία καταφεύγει συχνά όταν θέλει να κάνει τα ψώνια της ή να φροντίσει το πρόσωπο ή τα μαλλιά της.

Η Μαρία Σολωμού, σε μεγάλα κέφια, όταν εντόπισε τον φωτογραφικό φακό, έκανε και τα... παιχνίδια της, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βόλτα της.

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές, η ίδια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έδειξε και εκεί να απολαμβάνει τις στιγμές της με αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτόν τον καιρό η ηθοποιός απέχει από την τηλεόραση και βρίσκει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνει πράγματα που της αρέσουν και την αναζωογονούν.

Δείτε φωτογραφίες της παραπάνω στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved