Αναστασία Περράκη: Ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της
Showbiz

Αναστασία Περράκη: Ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της

Λίγο πριν δοκιμαστεί για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια, η Αναστασία Περράκη σκέφτεται το ενδεχόμενο να συζήσει  με τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα.

Έχοντας δοκιμαστεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς η Αναστασία Περράκη τολμά και πάλι.

Αυτή τη φορά τεστάρει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση εκπομπής στην υβριδική τηλεόραση μεγάλου ιδιωτικού καναλιού, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες εβδομάδες θα...εκπέμπει διαδικτυακά. Πρόκειται για μια χορηγούμενη εκπομπή, με βασικό άξονα την ομορφιά και τη μόδα. Στο κατώφλι των νέων δρόμων της, η Αν. Περράκη κάνει στη Realnews τη δική της ευχή για την καινούργια χρονιά: «Το 2022 ελπίζω να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Κυρίως ψυχικά και συναισθηματικά. Περισσότερο αυτά μας έχουν κοστίσει από ' όλο αυτό το ξαφνικό που ζούμε και όχι τόσο πολύ η πανδημία ως πανδημία. Να υπάρχει περισσότερη ανθρωπιά, γιατί αρχίζει να εκλείπει. Να σταματήσουμε να είμαστε τοξικοί και να βγάζουμε νύχια ο ένας στον άλλον, ως απόρροια όλων αυτών που ζούμε. Και .πιο πολύ από ποτέ και πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

Η αισιοδοξία της είναι μάλλον δικαιολογημένη. Στην προσωπική της ζωή η όμορφη Αναστασία συνεχίζει να ευτυχεί στο πλευρό του συναδέλφου της, Χρήστου Μπίρμπα, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Ως υπέροχη μητέρα της 13χρονης Ελενας, καρπού του προηγούμενου γάμου της με τον ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, ξέρει να πατά γερά στα πόδια της και να κρατά τις ισορροπίες, με τον σύντροφο της να βρίσκεται διακριτικά δίπλα της εδώ και 6,5 χρόνια. Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Είναι ερωτευμένοι, χαλαροί και αν και έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν, ακόμη δεν το έχουν τολμήσει. Αν και ξέρει καλά ότι είναι μάλλον εύκολο να μιλά κάποιος για τη σχέση του και να την «πουλάει», η Αναστασία συνηθίζει να σχολιάζει στο περιβάλλον της ότι «δεν χρειάζεται να λες πολλά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει, τι θα γίνει - είναι όλα ρευστά».

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα: Μάριος Αθανασίου: Η αποκάλυψη χρόνια μετά για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (Video)

Αναστασία Περράκη: Έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της -όχι αυτή που βλέπεις- Θα τη ζηλέψεις

Super Κατερίνα: «Κάγκελο» η Καινούργιου με τη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - «Σοβαρά μιλάτε;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved