Media

Mega Καλημέρα: Μάριος Αθανασίου: Η αποκάλυψη χρόνια μετά για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και την πετυχημένη σειρά,  θα βρεις τον δάσκαλό σου, στην οποία πρωταγωνίστησε!

Ο Μάριος Αθανασίου είπε μεταξύ άλλων: «Μου ήρθε λίγο αργά η ιδέα να γίνω ηθοποιός. Η επιλογή μου ήταν η σκηνοθεσία, αν και τελειώνοντας ήθελα να δώσω στην σχολή Ικάρων», αποκάλυψε.

Το απωθημένο του έγινε… πραγματικότητα όταν έπαιζε στις «Αέρινες Σιωπές» και φόρεσε τη στολή της σχολής Ικάρων.

Ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε και στα ριάλιτι, χαρακτηρίζοντάς τα ως μόδα που περνάει.

«Τα ριάλιτι είναι μόδα που περνάει, η μυθοπλασία δεν είναι. Μία σειρά δεν μπορεί να τη βαρεθεί. Το πρώτο Big Brother με τον Τσάκα και τον Πρόδρομο έχω δει, τίποτε άλλο δεν έχω δει τόσο πολύ... Το Bachelor είναι λίγο περίεργο… Να έχεις ένα γαμπρό για πολλές κοπέλες, που τις φιλάει όλες για να δει ποια του ταιριάζει».

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν η σειρά «Θα Βρεις τον Δάσκαλό σου», η οποία περιέγραφε τον έρωτα μεταξύ ενός καθηγητή και μίας μαθήτριας. Με τις εποχές να έχουν αλλάξει, η σειρά μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία, ωστόσο ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πως για εκείνη την εποχή η παραγωγή και η σκηνοθεσία το είχαν σκεφτεί και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί...

Το είχαν προσέξει. Δεν έβαλαν ποτέ μία πιτσιρίκα, γιατί αυτομάτως θα άλλαζε όλη η εικόνα. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν ήταν τότε 16 ή 18, ήταν μία ηθοποιός πολύ μεγαλύτερη, έμπαινε στη σύμβαση και μπορούσες να την αποδεχτείς όπως ήταν. Προσπαθούσες να παίξεις στο όριο που να φαίνεται η μυθοπλασία και η ιστορία που μπορεί να έχει ενδιαφέρον, δεν προτείνει ότι πρέπει να γίνεται κατά κόρον στην κοινωνία. Νομίζω τα σίριαλ τα δικά μας οφείλουν να εναρμονίζονται με τις επιταγές της κοινωνίας στο χρονικό διάστημα που βρίσκονται».

«Είναι δύσκολο να πω πως είμαι σαν πατέρας, αλλά με έχει καθορίσει ότι μεγάλωσε με τη μητέρα μου σε ένα κομμωτήριο με την μαμά μου και γυναίκες. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό», είπε.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα δυο φορές μαζί του»

Η Ρένα Κουβελιώτη στο gossip-tv: «Εμείς αποφασίζουμε για το σκοτάδι ή το φως σε μία καταιγίδα»

Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά για την οικογένειά του: «Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved