Η Ρένα Κουβελιώτη στο gossip-tv: «Εμείς αποφασίζουμε για το σκοτάδι ή το φως σε μία καταιγίδα»
Gossip Specials

Η Ρένα Κουβελιώτη στο gossip-tv: «Εμείς αποφασίζουμε για το σκοτάδι ή το φως σε μία καταιγίδα»

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του "Θα μ' αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι", του βιβλίου της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βιώματα, που περιγράφονται με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο. 

Υπέροχες στιγμές ζήσαμε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο απόλυτα χριστουγεννιάτικο πάρκο Φλοίσβου, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη δημοσιογράφο, η οποία παρουσίασε, παρέα με πιστούς φίλους και συναδέλφους της, το βιβλίο που ήδη έχει κυκλοφορήσει και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Θα μ' αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι;»

Είναι το "Θα μ' αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι" με χαρακτήρα βιωματικό, αφού η Ρένα Κουβελιώτη περιέγραψε μέσα από αυτό την καθημερινότητα της ζωής της, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν της αφήνει και πολλές διεξόδους. Με ιδιαίτερο, αλλά ταυτόχρονα σαφή λόγο, η ίδια μίλησε για τον αγώνα της ως μητέρα και για όλα εκείνα που θέλει να μεταδώσει στο λατρεμένο παιδί της. Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο λειτουργεί ως μια μακροσκελή επιστολή, που θέλει να αφήσει στον γιο της, όταν η μνήμη της θα την προδώσει ολοκληρωτικά.

Σε άκρως εορταστικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, με πλήθος συγγενών, φίλων και συνεργατών της Ρένας Κουβελιώτη να δίνουν το παρόν, να την επικροτούν και να την χειροκροτούν για το θάρρος της. Όπως αναφέρθηκε, πολύ συχνά, οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι είναι και εκείνοι, που προσπαθούν να κρύψουν το οτιδήποτε αντιμετωπίζουν από το κοινό, για να μην γνωρίζουν τι αντιμετωπίζει. Εκείνη έκανε ακριβώς το αντίθετο, αφού μοιράστηκε ουσιαστικά την βιογραφία της μέσα από πληθώρα σελίδων, οι οποίες προκαλούν συγκίνηση, προτροπή για θάρρος, καθώς και την ελπίδα του ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι.

Όλη αυτή η θεματολογία μεταφέρεται στην πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, όπου οι περισσότεροι χρειαζόμαστε μια σανίδα σωτηρίας από τα προβλήματα, που μπορεί να αντιμετωπίζουμε και δεν ξέρουμε ότι στην ουσία μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα εμείς οι ίδιοι. Με την ελπίδα του ότι όλα θα γίνουν κάποια στιγμή καλύτερα.

Στο πάνελ της εκδήλωσης παρευρέθηκαν η Έλενα Ακρίτα, δημοσιογράφος και συγγραφέας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, όπου μίλησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια εκτίμησης για την συνάδελφό τους, δίνοντας το δικό τους στίγμα στη βραδιά. Επιπρόσθετα, δίπλα από την Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου και Όλγα Παππά, οι οποίες διάβασαν στο κοινό μερικά αποσπάσματα από το "Θα με αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι". Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος του Alpha και συνάδελφος της, Έλλη Σπυροπούλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά και η Ρένα Κουβελιώτη, όταν ήταν αρκετά μικρότερη, χρειάστηκε πέρα από την βασική της δουλειά, να εργαστεί και σε μια δεύτερη, για λόγους βιοποριστικούς. Η ίδια δούλευε ως υποδοχή σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί γνώρισε τρεις εξαιρετικούς για εκείνη καλλιτέχνες, που τους θαυμάζει και δεν μπορούσε να φανταστεί την συγκεκριμένη εκδήλωση, χωρίς τον ιδιαίτερο μουσικό "μανδύα" τους. Πρόκειται για την σοπράνο Αγάπη Παπαμήτσου, την οποία πλαισίωσαν με χαρά οι μουσικοί της.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο από την εμφάνισή τους:

Έλενα Ακρίτα: "Όλοι εμείς ντρεπόμαστε να μιλήσουμε για αυτά, γιατί νομίζουμε ότι θα μας χλευάσετε"

Εκτιμά πολύ την Ρένα Κουβελιώτη και το απέδειξε, μετά από τα συγκλονιστικά λόγια που είπε σε εκείνη. Η Έλενα Ακρίτα, μίλησε για το πως ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο, πως από τις πρώτες σελίδες το λάτρεψε, καθώς και το πόσο τη συγκινούν οι άνθρωποι, που έχουν τέτοιο θάρρος και πηγαία αισιοδοξία. Η ίδια περιγράφει το πως οι άνθρωποι που είναι αναγνωρίσιμοι αποσιωπούν την οποιαδήποτε νόσο μπορεί να αντιμετωπίζουν, κλείνονται στο καβούκι τους και φοβούνται. Για εκείνη, η γενναιότητα και η ειλικρίνεια είναι κάτι μαγικό, που πρέπει να υπάρχει και να πρωταγωνιστεί στη ζωή.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο με την "ψυχοσύνθεση" της Ρένας Κουβελιώτη, με "τα μάτια" της Έλενας Ακρίτα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H περιπέτεια με τον κορονοϊό, το metoo και η εκτίμηση για μια γυναίκα που χειροκροτήθηκε από όλους

Ο παρουσιαστής του The 2night show και ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν επίσης στο πάνελ και μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την αγαπημένη του συνάδελφο, η οποία έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά του. Ο ίδιος ξεκίνησε, μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτειά της υγείας του με τον κορονοϊό, τη σκέψη ότι μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή στο νοσοκομείο και να κάνει πολύ καιρό, για να δει το γιο του, τον 8χρονο Αναστάση.

Ο φόβος τον κατέβαλε και τελικά βγήκε νικητής από αυτήν την κατάσταση. Συνέχισε, μιλώντας για το #metoo και τα πρότυπα που μεγάλωσαν οι «άντρες παλιάς κοπής», που ήθελαν τις γυναίκες κτήματά τους.

Σε όλο αυτό το κλίμα και με αφορμή τον χαρακτήρα της Ρένας, εκείνος ανέφερε το πόση δύναμη μπορεί να κρύβει μια γυναίκα μέσα της, με τους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητας και με όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει. Σε κλίμα συγκίνησης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την χειροκρότησε και της εξομολογήθηκε το πόσο την θαυμάζει.

Δείτε παρακάτω τα αποκλειστικά βίντεο με τα συγκινητικά λόγια του, καθώς και τις δηλώσεις, που έκανε στις κάμερες:

Ρένα Κουβελιώτη: «Εμείς αποφασίζουμε αν σε μια καταιγίδα θα δούμε το σκοτάδι ή το φως από τους κεραυνούς»

Η συγγραφέας του βιβλίου και διάσημη δημοσιογράφος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για αυτό το εγχείρημα και το τι ακριβώς σημαίνει για εκείνη το συγκεκριμένο βιβλίο. Το «Θα μ’ αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι» κρύβει την αλήθεια της και τα βιώματά της, το πως είναι η καθημερινότητά της, καθώς και όλα εκείνα που θέλει να πει στο παιδί της. Η ίδια έχει σαν άξονα της ζωής της την αισιοδοξία και το θάρρος, και επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να περάσει το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα στον κόσμο. Η ιστορία της θέλει να επηρεάσει τον κόσμο θετικά και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αν έστω και ένας πάρει δύναμη από αυτό, εκείνη θα είναι ευτυχισμένη.

Όσον αφορά την πανδημία και τον κορονοϊό, που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας εδώ και ενάμιση χρόνο, εκείνη απάντησε ότι το αντιμετωπίζει μα ελπίδα ότι κάποις στιγμή θα τελειώσει και θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Η ίδια είδε τον εγκλεισμό σαν μια αφορμή για να κάνει ξεχωριστά πράγματα στο σπίτι και οικογενειακές δραστηριότητες, τις οποίες δεν είχε ανακαλύψει μέχρι πρότινος.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις της Ρένας Κουβελιώτη στο gossip-tv:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: Η «μάχη» με τη σπάνια ασθένεια: «Τρομάζω και στεναχωριέμαι»

Ρένα Κουβελιώτη: «Οι τελευταίες 23 μέρες του πατέρα μου... Ο καρκίνος τον «είχε φάει»»

Μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική περιγραφή της Κουβελιώτη: «Όταν παθαίνω κρίση δεν ξέρω καν το όνομά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved