Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η ηλικία και η ζωή στο Μεξικό όταν έγινε ερωτική μετανάστρια!
Showbiz

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η ηλικία και η ζωή στο Μεξικό όταν έγινε ερωτική μετανάστρια!

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, αφού εδώ και κάποια χρόνια, έχει μετακομίσει στο Μεξικό, αλλάζοντας ριζικά την ζωή της, για χάρη του αγαπημένου της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνίδες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μέσα από πολλές δουλειές, που η ίδια είχε συμμετέσχει στο παρελθόν, τόσο σε τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Τα τελευταία χρόνια, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ασχολείται ενεργά με την μόδα, καθώς έχει αφήσει πίσω το κομμάτι της υποκριτικής, παρ' όλο που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τους ρόλους που είχε παίξει. Η ίδια σήμερα είναι 34 ετών και πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την ζωή και την καθημερινότητά της, με την απόφασή της να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο Μεξικό, όπου εκείνος ζει μόνιμα και εργάζεται.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως με τον σύντροφό της γνωρίστηκαν στο Παρίσι και όλο αυτό που έζησαν, ήταν ο έρωτας με την πρώτη ματιά και πλέον δεν μπορούν να ζήσουν χώρια ούτε στιγμή. Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη αποφάσισε να μετακομίσει στο Μεξικό και να τον ακολουθήσει, ενώ ήδη είχαν σχέση για έξι μήνες, με την ίδια να παραδέχεται ότι μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν της λείπει η ζωή που είχε στην Ελλάδα και κυρίως η οικογένεια και οι φίλοι της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η "ερωτική μετανάστρια" δεν μετανιώνει καθόλου την επιλογή της.

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα και σε προηγούμενη συνέντευξή της:«Ερωτεύτηκα και έφυγα. Έκανα μια νέα σχέση και ήρθα μόνιμα στο Μεξικό. Μου αρέσει να κάνω… τρέλες στη ζωή μου, αν και δεν ήμουν πάντα παρορμητική. Ζούμε μία φορά και ποτέ δεν ξέρεις τι και πώς μπορεί να σου συμβεί. Ο σύντροφός μου έχει καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία αλλά ζει εδώ στο Μεξικό».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved