Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δεν ξέρω αν θα μιλήσω ποτέ για την παρενόχληση που έχω δεχτεί»
Media

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δεν ξέρω αν θα μιλήσω ποτέ για την παρενόχληση που έχω δεχτεί»

H Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μίλησε στην εκπομπή, Τι λες τώρα για τη ζωή της στο Μεξικό και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στον χώρο του θεάματος όσο δούλευε στην Ελλάδα.

«Είναι ωραία μ’ αρέσει το Μεξικό, η αρχή ήταν δύσκολη», λέει για την απόφασή της να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο Μεξικό.

«Γνωριστήκαμε στο Παρίσι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά ήταν περίεργη η κατάσταση στην αρχή. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πίστευα ότι θα καταλήξω στο Μεξικό».

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ασχολείται με τη μόδα ενώ έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική.

«Μου λείπε αλλά δεν είναι εφικτό τώρα. Μου λείπει και η ζωή μου στην Ελλάδα, οι φίλοι μου, η καθημερινότητα. Να μείνω στο Μεξικό μόνιμα αποκλείεται».

Η ηθοποιός μίλησε για την παρενόχληση που έχει βιώσει, λέγοντας ότι ήταν ο λόγος για να αφήσει δουλειά.

«Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη. Δεν ήταν εφικτό για μένα να πω ναι και να προχωρήσω μετά από αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό στην ουσία. Ακόμα και όταν μίλησα, δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Μίλησαν άλλοι για περιστατικό με τον ίδιο άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν στιγμές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Ρούσσου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Αντώνη Τσαπατάκη (Video)

Τι λες τώρα: Η παρέμβαση της Ελευθερίας Ελευθερίου και η απάντηση σε… αδιάκριτες ερωτήσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved