Βαρύ πένθος για την Τζώρτζια των Μπλε: Η συγγένεια με τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Τζώρτζια των Μπλε: Η συγγένεια με τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Μία ανάρτηση που "ραγίζει καρδιές" αλλά φέρνει και πολλούς προβληματισμούς μαζί της, έκανε η Τζώρτζια Κεφαλά με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 21χρονου Ερμή στα Τζουμέρκα. 

Η τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος με ένα βίντεό της μίλησε για τη συγγένεια που είχε με τον άτυχο νέο ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Ο Ερμής Θεοχαρόπουλος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ορειβατικής αναρρίχησης, στα Άγναντα των Τζουμέρκων και όπως αποκάλυψε η Τζώρτζια Κεφαλά ήταν βαφτιστήρι της.

Η ίδια με το βίντεό της μίλησε για τη ζωή και τα όνειρα του 21χρονου νέου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που όπως είπε έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του και ενώ ήταν παρόντες οι γονείς του οι οποίοι έτρεξαν πρώτοι στο σημείο όπου είχε γίνει το ατύχημα.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Τζουμάκας μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ατύχημα του άτυχου Ερμή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι πληροφορίες μου είναι ότι το παιδί κάλεσε το 112 μόλις έπεσε για να έχουν τις συντεταγμένες από το τηλέφωνό του. Από εκεί και πέρα, ειδοποιήθηκε η 5η ΕΜΑΚ η Πυροσβεστική Ιωαννίνων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άρτας. Από την Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τις συντεταγμένες ο πατέρας του, όμως βρισκόταν κοντά. Είναι πολύ γνώστης του βουνού και ο Ερμής και ο πατέρας του ξέρουν καλύτερα το βουνό παρά την τσέπη τους.

Υπήρχε καθυστέρηση του ελικοπτέρου για αυτό ζητάμε ένα ελικόπτερο στο Άκτιο να υπάρχει μόνιμα ένα Super Puma. Περιμέναμε από τις 2.00 το Super Puma να έρθει στην περιοχή μας και να παραλάβει τον ορειβάτη που ήταν βαριά τραυματισμένος και το ελικόπτερο τελικά ήρθε στις 5:30 μετά από πολλές προσπάθειες τηλεφωνικές που είχαμε. Ζητάμε, ως Δήμοι Κεντρικών Τζουμέρκων αλλά και Βορείων Τζουμέρκων να γίνει στο Άκτιο ένας σταθμός πρώτων βοηθειών με Super Puma για την περιοχή μας. Διότι έχουμε τέσσερα ορειβατικά καταφύγια και πολύ μεγάλη προσέλκυση ορειβατών. Όλη η περιοχή είναι συντετριμμένη με το γεγονός αυτό».

Για αυτή την καθυστέρηση αλλά και για τον άνθρωπο της ΕΜΑΚ που έφτασε στο σημείο μίλησε στο βίντεό της η Τζώρτζια βαθύτατα θλιμμένη για τον χαμό του παιδιού αλλά και οργισμένη για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Τζώρτζια Κεφαλά:

Διαβάστε επίσης:

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ζούσαμε πάντα μια περιθωριοποίηση»

Τζώρτζια Κεφαλά: «Σχεδόν ποτέ δεν τελειώνω τίποτα στη ζωή μου»

Τζώρτζια Κεφαλά: Το καλάμι και η αναγνωρισιμότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved