Survivor: Όταν ο Γιάννης Τσολάκης ήταν μοντέλο! Δείτε τον σε επαγγελματική φωτογράφιση!
Showbiz

Survivor: Όταν ο Γιάννης Τσολάκης ήταν μοντέλο! Δείτε τον σε επαγγελματική φωτογράφιση!

Survivor: Ο Γιάννης Τσολάκης είναι πλέον εκτός παιχνιδιού όμως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για τον ήρεμο χαρακτήρα του, το έντονο αίσθημα του δικαίου που είχε αλλά και για τη διάθεση για ενότητα στην ομάδα του. 

Ο ίδιος ο Γιάννης είχε παραδεχτεί πως μετά από 20 ολόκληρα αγωνίσματα ήττας των Μπλε, κάτι που σήμαινε αυτόματα και αφαγία, είχε χάσει τις δυνάμεις του, άρα και την απόδοσή του.

Δεν ήταν πλέον δυναμικός όπως τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στο παιχνίδι. Είναι από τους παίκτες που είχαν αδυνατίσει πολύ και λόγω αδυναμίας, πολλές φορές δεν κατάφερνε να είναι αντάξιος των προσδοκιών των συμπαικτών του στα αγωνίσματα.

Σε ένα από τα πρόσφατα συμβούλια λοιπόν, ο Σάββας Κάλφας ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση, τονίζοντας πως αυτό το έκανε καθαρά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Κάτι που είχε βρει σύμφωνο και τον ίδιο τον Γιάννη Τσολάκη ο οποίος όμως δεν ήθελε να φύγει από το παιχνίδι.

Τελικά, στην αναμέτρησή του με τη Μυριέλλα και τη Βρισηίδα από τους Διάσημους και τον Σπύρο Μαρτίκα που ήταν συνυποψήφιός του από τους Μπλε, ο Γιάννης Τσολάκης ήταν εκείνος που έχασε τη μάχη και τελικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Τσολάκης μας συστήθηκε ως εποχιακός πυροσβέστης όμως λίγοι γνωρίζουν μία άλλη ιδιότητά του, αυτή του μοντέλου. Με ωραίο παρουσιαστικό κα μάτια που μαγνητίζουν, ο νεαρός Μακεδόνας έχει κάνει και αυτή τη δουλειά, ποζάροντας για καμπάνια ρούχων.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω με τον Γιάννη Τσολάκη να ποζάρει ως μοντέλο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved