Survivor: Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μαρτίκας - «Λύγισε» η Σοφιάννα για την υποψηφιότητα Τσολάκη
Media

Survivor: Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μαρτίκας - «Λύγισε» η Σοφιάννα για την υποψηφιότητα Τσολάκη

Survivor: Η σημερινή μέρα (1/3) είναι τελείως διαφορετική για τους Μαχητές που χθες έπρεπε να βγάλουν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιάννης Τσολάκης είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε καθώς πολλοί από τους συμπαίκτες τους έχουν πολλά... μαζεμένα για εκείνον.

Στο μεταξύ ο ίδιος επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως τον τελευταίο καιρό έχει πέσει η απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι είναι βάρος για την ομάδα του και ίσως θα πρέπει να είναι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει, όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κατσαούνη με τον οποίο ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση χθες (28/2) λόγω ενός κομματιού καρύδας που ο Γιώργος νόμιζε ότι είχε αρπάξει από το πιάτο του ο Μαρτίκας, κάτι που ο τελευταίος δεν δέχτηκε ποτέ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στην ίδια παραλία, αυτή των Μπλε, η Σοφιάννα δεν έκρυψε την αγωνία της για την πιθανότητα να φύγει από το παιχνίδι ο Γιάννης Τσολάκης με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η νεαρή παίκτρια των Μπλε και μόνο στην ιδέα έβαλε τα κλάματα καθώς ο Γιάννης είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι. Δείτε τι είπε on camera:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved