Survivor: Σάκης Αρσενίου: Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά -  «Παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει»
Media

Survivor: Σάκης Αρσενίου: Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά - «Παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει»

 O Σάκης Αρσενίου επέστρεψε από το survivor και τον Άγιο Δομίνικο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, love it και δεν δίστασε κάποιους παίκτες να τους «δώσει στεγνά»!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι άνθρωποι που ήρθα κοντά μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Απόστολος, η Ναυσικά και ο Άρης. Με τα άλλα παιδιά δεν έχω κάτι. Υπάρχουν προσωπικότητες στην κόκκινη ομάδα που δε θα ήθελα να έχω ούτε λεπτό στη ζωή μου. Ένα άτομα ας πούμε που δε θα μπορούσα να κάνω καθόλου παρέα, είναι η Μυριέλλα. Δε μπορώ γενικά τους ανθρώπους που προσποιούνται ή είναι διπρόσωποι. Η Μυριέλλα έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς σε βαθμό που με φόβιζε.

Θεωρώ ότι είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της μπορεί να βρει πάρα πολλά τεχνάσματα για να πετύχει τον σκοπό της. Σκοπός της στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να μείνει στο παιχνίδι. Η Ναυσικά είναι πολύ ντόμπρο παιδί, ότι έχει να πει θα στο πει κατευθείαν. Η Μυριέλλα παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει»!

Και τόνισε ο Σάκης Αρσενίου: «Ο Απόστολος και η Ναυσικά είναι ακριβώς αυτό που έβλεπα και off camera. Η Ευρυδίκη είναι πολύ πονηρή, ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί το παιχνίδι για να πετύχει το σκοπό της. Σε δέκα λεπτά αποτράβηξε την Μυριέλλα και τον Τάκη και τους έβαλε στην ομάδα της. Ο Τάκης δεν είναι κακό παιδί, είναι αγαθός.

Η Ευρυδίκη ένιωσε ότι ήμασταν πέντε και πήρε κοντά της την Μυριέλλα και τον Τάκη. Έτσι πιστεύω ότι πήρα πέντε ψήφους, αν και πιστεύω ότι μπορεί να έβαλε το χέρι της και η μικρή, η Βρισηίδα. Κάποια στιγμή τη ρώτησα το σκεπτικό με το οποίο ψήφισε και μου είπε αγωνιστικά αλλά δε νομίζω ότι ήμουν ο χειρότερος αγωνιστικά. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, όλους “αγοράκι” μου τους λέω. Είναι μια ατάκα, μια λέξη που χρησιμοποιώ χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον. Ο Τάκης από τη μέρα που μπήκε θέλει να θυματοποιείται, τσαντίζεται με τα πάντα και κυρίως με αυτά που τον βολεύει. Πιστεύω θα φέρει πολλές ανούσιες εντάσεις ο Τάκης».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved