Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη του ανάρτηση, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor!
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη του ανάρτηση, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor!

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Σάκης Αρσενίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησε για όλους και για όλα. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, μιας και τα τραγούδια του μας ξεσηκώνουν και τα αγαπάμε πολύ.

Ο Σάκης Αρσενίου ήταν η τελευταία προσθήκη στον φετινό κύκλο του Survivor και της ομάδας των Διασήμων και ο ίδιος, από την πρώτη μάλιστα στιγμή έβαλε τα δυνατά του, με σκοπό να δώσει στην ομάδα του όσες περισσότερες νίκες ήταν εφικτό, βάσει και των αγωνιστικών του δυνατοτήτων.

Αν και προσπάθησε πολύ, έιδαμε ότι ο ίδιος, πριν από λίγες ημέρες, ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, μιας και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Μυριέλλα Κουρεντή και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Πριν από λίγες ώρες, ο Σάκης Αρσενίου έκανε την πρώτη του δημοσίευση μετά αό την αποχώρησή του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε βγάλει μια selfie, δείχνοντας ότι είναι ακόμα στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, με τον ίδιο να γράφει στο story του: «Φιλαράκια μου σας ευχαριστώ όλους. Έρχομαι πατρίδα», δείχνοντας να είναι και πολύ χαρούμενος.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved