Survivor: Οι Διάσημοι ξεσκεπάζουν την Μυριέλλα – Η ανακοίνωση του Λιανού θα φέρει την ανατροπή!
Media

Survivor: Οι Διάσημοι ξεσκεπάζουν την Μυριέλλα – Η ανακοίνωση του Λιανού θα φέρει την ανατροπή!

Survivor: Λίγο πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει χαμός στην καλύβα των Διασήμων!

Συγκεκριμένα στο «στόχαστρο» του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου μπαίνει η Μυριέλλα Κουρεντή. Οι δύο παίκτες ξεσκεπάζουν την στρατηγική της ηθοποιού κάτι που παραδέχεται και η ίδια στην κάμερα με τον δικό της τρόπο.

Ο Τάκης τονίζει πως αν αποχωρήσει η Μυριέλλα η παρέα των τεσσάρων όπως διευκρίνισε θα αισθανθεί δύναμη και ενδεχομένως να ακολουθήσουν μία άλλη στρατηγική!

Ο Σάκης αναφέρει ότι η ηθοποιός άλλαξε στρατόπεδο για λόγους δικούς της…

Η Μυριέλλα τονίζει ότι σκοπός της είναι να φτάσει στο ριάλιτι μέχρι τη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό και δεν θα επηρεάζεται από τις ομαδικές ψηφοφορίες.

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης, στο οποίο θα παίξουν οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor, διεκδικώντας ένα ακόμη έπαθλο φαγητού

Και στο τέλος του νέου επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Αρσενίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή. Όταν ο Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί θα γίνει χαμός μιας και οι Διάσημοι δεν περιμένουν να φύγει ο… Σάκης σύμφωνα πάντα με τα spoilers!

Δείτε το trailer από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved