Media

Survivor: Εκτός ορίων οι Κόκκινοι! Βαριές κουβέντες μεταξύ Ευρυδίκης - Ναυσικάς - Άρη!

Gossip-tv Team

Survivor: Εκτός εαυτού βγήκε η Ναυσικά με όσα ειπώθηκαν από την Ευρυδίκη η οποία συνεχίζει να την κατηγορεί για διπροσωπία. 

Οι δύο γυναίκες διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα "ξίφη" τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου όμως ο καβγάς του συνεχίστηκε και μετά το Συμβούλιο.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα, η Ευρυδίκη ζήτησε τα "ρέστα" από τον Άρη αλλά και τη Ναυσικά, θέλοντας να αποκαταστήσει τη δική της αλήθεια.

Μόνο που η Ναυσικά έδειξε να εκνευρίζεται ακόμα παραπάνω και παρ' όλο που μέχρι σήμερα είχε να επιδείξει έναν ήρεμο χαρακτήρα, σήμερα ξέσπασε.

Έτσι, όταν η Ευρυδίκη τής είπε για ακόμα μία φορά πως είχε πει διάφορα αρνητικά σχόλια για την Κάτια, πριν καν εκείνη βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά ξέσπασε, θυμίζοντας στην Ευρυδίκη τι έλεγε εκείνη εδώ και δύο μήνες για τη Μυριέλλα.

Στον καβγά ενεπλάκη και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος μάλιστα ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ευρυδίκη η οποία τον κατηγόρησε ότι την απείλησε.

Δείτε τι συνέβη μεταξύ των παικτών της Κόκκινης ομάδας η οποία, όπως σχολίασε και η Ναυσικά, μετά τις μάσκες που έπεσαν, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved