Πελαγία Καζολέα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το Survivor: «Επέστρεψα υπερήφανη»
Showbiz

Πελαγία Καζολέα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το Survivor: «Επέστρεψα υπερήφανη»

Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα, με τις γυναίκες των Μαχητών να μην μπορούν να πιστέψουν ότι εκείνη έφυγε από το παιχνίδι. 

Ήταν μια από τις παίκτριες των Μαχητών του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, η οποία είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητή από την ομάδα της εξ αρχής, ενώ είδαμε ότι όλο αυτό άλλαξε στην πορεία, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι, που την κατηγόρησαν.

Η Πελαγία Καζολέα βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα και πάλι στην Ελλάδα, με τα συναισθήματά της να είναι ακόμα ανάμεικτα, αφού η αποχώρησή της από το Survivor της στοίχισε, μιας και πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει μείνει για ακόμα περισσότερο διάστημα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Κατά την επιστροφή της, την είδαμε στο αεροδρόμιο να αγκαλιάζει τον σύντροφό της, Γιώργο Καβακάκη, μιας και της είχε λείψει πολύ.

Πριν από λίγες ώρες, η Πελαγία Καζολέα έκανε την πρώτη της δημόσια ανάρτηση, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία στον φετινό κύκλο του Survivor, δηλώνοντας ευτυχισμένη, που ο χαρακτήρας της έμεινε αναλλοίωτος.

Η ίδια ανέφερε στην μακροσκελή ανάρτησή της: "Survivor !!Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωης μολις τελείωσε! Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστήριξατε,που ταυτιστηκατε ,που θυμωσατε,που γελάσετε ,που βγάλατε οποιοδήποτε συναισθημα!

Επεστρεψα χαρουμενη & υπερήφανη μη εχοντας αλλοιωσει το χαρακτήρα μου . Ως γυναίκα παίχτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δυναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη . Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπη αποχώρηση . Τα καλύτερα έρχονται.."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved