Κώστας Πηλαδάκης: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα στήριξης για τη Ναυσικά μετά την υποψηφιότητά της!
Showbiz

Κώστας Πηλαδάκης: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα στήριξης για τη Ναυσικά μετά την υποψηφιότητά της!

Μετά το τελευταίο συμβούλιου του νησιού του Survivor, είδαμε ότι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν πλέον ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι συνεχόμενες και καταιγιστικές.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μια από τις πολύ δυνατές παίκτριες των Διασήμων, τόσο αγωνιστικά, μιας και τα καταφέρνει πολύ καλά στους απαιτητικούς στίβους μάχης, όσο και στο κομμάτι της προσωπικότητάς της, μιας και είναι πάντα μέσα στα πράγματα και πολλές φορές οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει και αντιδράσεις. Μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και την ήττα των Διασήμων στον αγώνα της ασυλίας, είδαμε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρισκόταν ανέμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Κώστας Πηλαδάκης, ο επί χρόνια σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου δεν μπόρεσε να μην αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, μιας και ο ίδιος πιστεύει ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της αποχώρησης της συντρόφου του από το ριάλιτι, ειδικά τώρα, που εκείνη έχει βρει τα πατήματά της και τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Ο Κώστας Πηλαδάκης, από την αρχή της συμμετοχής της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο ριάλιτι, δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει, κάτι που φάνηκε και πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα σχετικό ποστ, στο οποίο έγραψε: «Πιστεύω δεν είναι ακόμα η ώρα. Και μακριά να είσαι πάντα δίπλα σου!», με μια εικόνα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο παιχνίδι.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved