Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Δεν αποκλείουν το επόμενο βήμα
Showbiz

Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Δεν αποκλείουν το επόμενο βήμα

Αιφνιδίασε άπαντες ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε δημόσια την υποστήριξη του προς τη σύντροφο του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη συμμετοχή της στο «Survivor», κίνηση που, σύμφωνα με τους φίλους του, σημαίνει πολλά.

Σε ένα δημόσιο συναισθηματικό άνοιγμα, από αυτά που δεν συνηθίζει, προχώρησε ο Κώστας Πηλαδάκης στα social media προς τη σύντροφο του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μια κίνηση που, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον επιχειρηματία, δεν θα έκανε αν δεν υπήρχε σοβαρό συναισθηματικό υπόβαθρο. Για κάποιους, μάλιστα, αυτή η κίνηση είναι μια ένδειξη για το μέλλον αυτής της σχέσης. Αλλωστε, οι δυο τους συγκατοικούν ήδη εδώ και δύο χρόνια. Για την ιστορία, ο Κ. Πηλαδάκης ένιωσε ότι η σύντροφος του αδικήθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης και αποφάσισε να αναρτήσει ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πάντα δίπλα σου», έγραψε πάνω στη φωτογραφία της αγαπημένης του. Αυτό ενθουσίασε ακόμη και τους στενούς φίλους του, όπως ο Αντώνης Ρέμος, που αναδημοσίευσαν το συγκεκριμένο post. Με τη συγκατοίκηση οι δυο τους έχουν κάνει ήδη ένα ουσιαστικό βήμα στην προοπτική ενός κοινού μέλλοντος. «Είμαστε πάρα πολύ καλά», συνηθίζει να λέει ο επιχειρηματίας στο περιβάλλον του, ενώ, όταν τον ρωτούν αν σκέφτεται την επισημοποίηση αυτής της σχέσης ο ίδιος αφήνει αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό.

Μια σκέψη όμως που από την πλευρά της ενίσχυσε η Λεάννα Μάρκογλου, σύζυγος του Πάνου Καλίδη, που πριν από λίγες ημέρες, καλεσμένη σε εκπομπή, αποκάλυψε ότι θα είναι η μελλοντική τους κουμπάρα, αν παντρευτούν. Προς το παρόν, και μέσα στη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας, ο Κ. Πηλαδάκης έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του, αλλά και στη σχέση με τους τρεις λατρεμένους γιους του, Μάνο, Διονύση και Φίλιππο, από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Η Ναυσικά έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πέρασαν μέρος των διακοπών τους όλοι μαζί στην πανέμορφη Σκιάθο.

Πηγή:RealLife

Διαβάστε επίσης:

Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου: H κουμπαριά με σύζυγο πρώην παίκτη του Survivor και η αποκάλυψη!

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

Survivor: Ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved