Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)
Showbiz

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

Survivor: Την απόλυτη στήριξή του στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξέφρασε δημόσια ο σύντροφό της Κώστας Πηλαδάκης

Ο γνωστός επιχειρηματίας, παρ' όλο που διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ απέναντι στα μίντια σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, όταν έρχονται στιγμές που πρέπει να εκφραστεί, το κάνει με τον πλέον απλό αλλά ουσιώδη τρόπο.

Ο Κώστας Πηλαδάκης, μετά την υποψηφιότητα της Ναυσικάς από την Αθηνά η οποία θέλησε να την "τιμωρήσει" για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο της Μυριέλλας Κουρεντή, ανέβασε ένα πολύ λιτό αλλά πολύ τρυφερό μήνυμα για την αγαπημένη του.

«Πάντα δίπλα σου» έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε της Ναυσικάς από τον Άγιο Δομίνικο.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Παρά το γεγονός ότι είναι κοινό μυστικό πως οι δυο τους είναι σε σχέση, μόνο οι κοινές τους έξοδοι μαρτυρούν αυτόν τον έρωτα καθώς κανένας από τους δύο δεν θέλει να εκφράζεται δημόσια για τα προσωπικά του.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η Ναυσικά έχει ένα πολύ δυνατό στήριγμα πίσω στην Ελλάδα να της δίνει κουράγιο και μόνο στις σκέψεις της.

Ο Πηλαδάκης, μαζί με την ανάρτηση στήριξης στο πρόσωπό της, ανέβασε και άλλο ένα story με τον αριθμό θετικής ψήφου που μπορούν να κάνουν όλοι οι followers του που θέλουν να στηρίξουν με τη σειρά τους τη Ναυσικά η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Σταμάτη Καλαφατά και την Παρασκευή Σταματοπούλου από τους Μαχητές και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από την ομάδα της, τους Διάσημους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor

Aχώριστοι! Επέστρεψαν από τις διακοπές και αυτή είναι η νέα τους εμφάνιση

Προκάλεσε... καύσωνα στη Ρόδο με τις εμφανίσεις της με μαγιό! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved