Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου: H κουμπαριά με σύζυγο πρώην παίκτη του Survivor και η αποκάλυψη!
Showbiz

Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου: H κουμπαριά με σύζυγο πρώην παίκτη του Survivor και η αποκάλυψη!

Μπορεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να είναι στο Survivor και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης να την στηρίζει από το σπίτι, όμως η αποκάλυψη για τη σχέση τους ήρθε από την μελλοντική τους κουμπάρα.

Ποια είναι η επώνυμη που τους γνώρισε και θέλει να τους παντρέψει; Ο λόγος για την σύζυγο του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου.

«Στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα. Εγώ τους γνώρισα και είναι δύο χρόνια μαζί Τα παιδιά το βλέπουν σοβαρά. H αφιέρωση που στέλνει η Ναυσικά σε κάθε της νίκη είναι για τον σύντροφό της», δήλωσε η γνωστή make up artist στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Η Ναυσικά είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και έχει καταφέρει πολλά να κάνει και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το μόντελινγκ βρέθηκε στο ριάλιτι επίβιωσης και από την πρώτη στιγμή ρίχτηκε στη «μάχη» για να βοηθήσει την ομάδα της να κερδίσει τα έπαθλα. Η ίδια, ωστόσο έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού με τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά της.


Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Παρά το γεγονός ότι είναι κοινό μυστικό πως οι δυο τους είναι σε σχέση, μόνο οι κοινές τους έξοδοι μαρτυρούν αυτόν τον έρωτα καθώς κανένας από τους δύο δεν θέλει να εκφράζεται δημόσια για τα προσωπικά του.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

Survivor: Ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved