Survivor: Σάκης Αρσενίου: «Δεν μετέφερα σε κανέναν παίκτη τίποτα από τα σχόλια του κόσμου»
Media

Survivor: Σάκης Αρσενίου: «Δεν μετέφερα σε κανέναν παίκτη τίποτα από τα σχόλια του κόσμου»

Survivor: Τις πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης είδαμε στην εκπομπή Όλα Γκουντ το μεσημέρι του Σαββάτου (26-02).

Ο τραγουδιστής που δεν πρόλαβε να μείνει και πολύ, αποκάλυψε πως η γεύση που του άφησε το Survivor είναι γλυκόπικρη ενώ απάντησε πρώτη φορά στα σχόλια ότι μπαίνοντας μετέφερε σχόλια του κόσμου που έχουν ειπωθεί για τους παίκτες.

«Η ζωή συνεχίζεται, είναι ένα παιχνίδι και ο κόσμος αποφασίζει. Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί.

Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Με αγκάλιασε ο Άρης, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και μου λέει: “Θέλω να προσέχεις την Μαρία. Σε παρακαλώ, Πρόσεξέ την”. Εννοείται πως θα την προσέξω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα με την Μαρία και όταν έλειπε ο Άρης κάναμε παρέα.

Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε όλα τα θέματα», είπε και συνέχισε:

«Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος, αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κινούμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με τον Απόστολο και την Ναυσικά, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ. Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό. Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα.

Το Survivor άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί γνώρισα ανθρώπους που πιστεύω πως θα μείνουν στη ζωή μου. Πικρή, γιατί επιβεβαίωσα στο μυαλό μου πως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι και τόσο διπρόσωποι για να πετύχουν τον σκοπό τους, που είναι πολύ μακριά από εμένα όλο αυτό»

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved