Media

Σάκης Αρσενίου: Η «κλίκα» των Διασήμων, οι υπαινιγμοί για την Μυριέλλα και τα κακεντρεχή σχόλια!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, αφού μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για το Survivor

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, μιας και τα τραγούδια του είναι ιδιαίτερα αγαπητά από το μουσικό κοινό και μέχρι και σήμερα, διασκεδάζουν με αυτά.

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και μάλιστα εχθές το βράδυ (28-2) επέστρεψε στην Ελλάδα, με πλήθος κόσμου να τον περιμένει στο αεροδρόμιο. Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για την εμπειρία που είχε ο ίδιος στο ριάλιτι επιβίωσης και την ομάδα των Διασήμων, δίνοντας λεπτομέρειες για την συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών, αλλά και εκείνους, που ο ίδιος είχε έρθει πιο κοντά.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Πολύ ωραία εμπειρία αλλά τώρα που βγήκα και είδα δύο, τρία επεισόδια, νομίζω καλύτερα που έφυγα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ το κομμάτι του ριάλιτι. Όποιος νομίζει ότι το Survivor είναι το ίδιο με αυτό που βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού του, δεν έχει καμία σχέση. Εγώ πήγα ο εαυτό μου και βγήκα ο εαυτός μου. Δεν μπορεί να μπει κανένας διαβασμένος στο Survivor, γιατί μπαίνεις και βλέπεις κάτι άλλο»

«Υπάρχουν άτομα στην κόκκινη ομάδα που μπορούν να τρελάνουν όλο τον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα η Μυριέλλα είναι ένα άτομο που σε δευτερόλεπτα έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφορές, δεν μου ταιριάζει σαν άτομο και τώρα που γύρισα είδα ότι γινόντουσαν πολλά πίσω από την πλάτη μου, άλλα on camera άλλα off camera. Εγώ όταν μπήκα ήξερα μόνο τον Άρη και στη συνέχεια έκανα παρέα με τον Απόστολο και την Ναυσικά που ήταν η παρέα του Άρη. Οι άλλοι νόμιζαν ότι έχουμε κάνει κλίκα. Εγώ αυτό που δεν μπορώ είναι ο παραλογισμός...

Μέσα από τη δουλειά που κάνω μέσα στα χρόνια έχω μάθει να χειρίζομαι κάποιες καταστάσεις και κάποια μηνύματα. Είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Θέλω να πω στον κόσμο, επειδή έχω δεχτεί και πολλά καλά μηνύματα αλλά και πολλά αρνητικά... Δεν ξέρω από που βγαίνει όλη αυτή η κακία, ο κόσμος έχει ξεφύγει. Το να ασχολείται κάποιος με την οικογένεια του άλλου, το να πάθει κάτι, το να κυλήσει η ζωή του άλλου χάλια. Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά κάποιοι άλλοι δεν θα μπορούν. Είναι κάλο ότι έχουν να πουν να το λένε, ήπια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved