Πέγκυ Ζήνα: Αναβίωσε σκηνή από την ταινία Λόλα, κάτω από το μπαλκόνι όπου τραγούδησε η Μοσχολιού!
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: Αναβίωσε σκηνή από την ταινία Λόλα, κάτω από το μπαλκόνι όπου τραγούδησε η Μοσχολιού!

Μία σπουδαία κινηματογραφική στιγμή, αναβίωσε πριν από μερικά βράδια, στην οδό Φίλωνος στην Τρούμπα, στο θρυλικό σημείο, που η Βίκυ Μοσχολιού, είχε ερμηνεύσει «Το χάθηκε το φεγγάρι», για την ταινία «Λόλα», με πρωταγωνιστές την Τζένη Καρέζη και τον Νίκο Κούρκουλο!

Η Πέγκυ Ζήνα, θέλοντας να τιμήσει, την αγαπημένη της ερμηνεύτρια, αλλά και τον επιστήθιο φίλο της και συνεργάτη της, που της έχει δώσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, τον Γιώργο Μουκίδη, με αφορμή την live εμφάνισή του τη Δευτέρα, στο ειδικά διαμορφωμένο stage επάνω στον δρόμο της Φίλωνος, του Loca Live Stage, του έκανε μία μεγάλη έκπληξη!

Κάτω από το θρυλικό μπαλκόνι του ξενοδοχείου, που είχε ερμηνεύσει την διαχρονική επιτυχία, η Βίκυ Μοσχολιού, εμφανίστηκε ξαφνικά, η σπουδαία ερμηνεύτρια, αφήνοντας, έκπληκτους, τους περαστικούς αλλά και τους θαμώνες του μαγαζιού, και πολύ περισσότερο τον Γιώργο Μουκίδη, όταν την άκουσαν και την είδαν να τραγουδάει, καταμεσής του δρόμου, της Φίλωνος 76!

Η Πέγκυ Ζήνα, απογείωσε με τη φωνή της, το «Χάθηκε το φεγγάρι», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου, για την άκρως συγκινητική στιγμή που τους χάρισε! «Απέναντι ακριβώς από το παράθυρο που τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού στη «Λόλα», βρίσκεται ο αριθμός 76 της οδού Φίλωνος, στην Τρούμπα… Εκεί λοιπόν, στον δρόμο, για τον αγαπημένο μου, Γιώργο Μουκίδη», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram, η Πέγκυ Ζήνα, στο βίντεο που ανάρτησε, να τραγουδάει στην άκρη του δρόμου, για χάρη του Γιώργου Μουκίδη!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv από αυτή τη στιγμή παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved