Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ζορίστηκα πάρα πολύ, φοβήθηκα»
Showbiz

Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ζορίστηκα πάρα πολύ, φοβήθηκα»

Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για όλα, αποκλειστικά στο podcast του Showbiz o'clock, με τη Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη.

Με το χειμαρρώδη λόγο της, τις πολύ ωραίες αναμνήσεις από συνεργασίες που κάθε καλλιτέχνης θα ζήλευε, την τρυφερότητα με την οποία αναφέρεται στην κόρη της Ηλέκτρα αλλά και στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, η Πέγκυ Ζήνα είναι πραγματικά καθηλωτική.

Σπάνια θα δώσει συνέντευξη, σπάνια θα την ακούσεις να μιλά για το πώς είναι ως μαμά και πώς κατάφερε να στρώσει τον δρόμο της με στιγμές γεμάτες ευτυχία, επιτυχία, μουσική, ωραίες συμβουλές, αγάπη ενώ δεν ήταν λίγες κι εκείνες που την στενοχώρησαν, την πίκραναν και την βύθισαν σε πόνο.

Τις αποκαλύπτει και τις περιγράφει όλες με έναν τρόπο μοναδικό σχεδόν μυθιστορηματικό!

Η Πέγκυ Ζήνα άνοιξε την καρδιά της στο podcast του Showbiz o'clock και κάναμε μια υπέροχα αληθινή και ζεστή κουβέντα που αξίζει κανείς να ακούσει όχι μόνο επειδή την αγαπά και την θαυμάζει σαν καλλιτέχνιδα αλλά επειδή ακούγοντάς την κανείς έχει να πάρει μηνύματα!

Η τραγουδίστρια αρχικά δήλωσε: «Ήμουν από τους ανθρώπους που κατά κάποιον τρόπο απείχα λίγο από τα πολλά, στην πανδημία και αυτό έγινε από θέση και από προσωπική μου ανάγκη».

Η ίδια αναφερόμενη στην πανδημία, ανέφερε:«Ενώ ζούσα πολύ ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια μου, εμείς δεν έχουμε κάποια απώλεια από την οικογένεια μας, ξέρω όμως τόσες οικογένειες που είχαν από όλη αυτή την κατάσταση και αυτός ο φόβος που μας έχει δημιουργηθεί και που μας έχει κατσικωθεί στην ψυχή και δεν μπορούμε αυθόρμητα με το που θα σε δω να σε πάρω μία αγκαλιά με έκανε να αναρωτιέμαι που είναι οι φλέβες του κόσμου και ας μου δώσει κάποιος αφού δεν μπορούν οι άνθρωποι να μου δώσουν την ζωή που στερήθηκα. Εμένα με άγγιξε επηρεασμένα από την ψυχολογία που μου έχει δημιουργήσει όλο αυτό».

Και πρόσθεσε:«Ζορίστηκα πάρα πολύ, φοβήθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους, φοβήθηκα την μοναξιά αυτής της αρρώστιας, αυτό είναι το θέμα μου».

Ακούστε το podcast ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved