Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα - Η ανάρτηση που «ράγισε» καρδιές
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα - Η ανάρτηση που «ράγισε» καρδιές

Η Πέγκυ Ζήνα είναι συγκλονισμένη με την απώλεια του καλού της φίλου.

Ο Γιώργος Γιαννάτος, ο οποίος είναι ο αγαπημένος φίλος της Πέγκυς Ζήνα αλλά και πολλών άλλων καλλιτεχνών, άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Γιαννάτος, ήταν στενός συνεργάτης νυχτερινών επιχειρηματιών και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία καθώς ήθελε να τον αποχαιρετήσει.

«Γιωργάρα μου;;σου φώναζα…Αγαααπη μου μου απαντούσες…απ το 2001 τα περισσότερα χρόνια ήσουν εκεί δίπλα μας…όταν προσπαθούσα, όταν τα κατάφερα, σε θριάμβους αλλά και σε απογοητεύσεις τα φέρνε η ζωή κι ήσουν εκεί κοντά σ όλη μου την πορεία…κι όταν έφευγα… δε μου θύμωνες…Να μοιραζόμαστε χάρες, θυμούς και λύπες, συμφωνίες και διαφωνίες…όλα τα περνούσες μέσα από το μαγικό σου φίλτρο για να κρατάς παντού ισορροπίες…τα νεύρα μου μαζί σου κρατούσαν μέχρι να σε δω…γιατί γελούσαμε πολύ…πάρα πολύ…πόσο ωραία έχουμε περάσει…τελευταία μου είχες εκφράσει περηφάνια και μου ανέλυες κάθε τηλεοπτική μου εμφάνιση.. σ ευχαριστώ Γιωργάρα μου…όταν θα σε σκέφτομαι θα αντηχεί στ αυτιά μου το δυνατό σου γέλιο…Σ αγαπώ πολύ θα σε θυμάμαι πάντα…Καλό σου ταξίδι φίλε μας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved