Γιορτή της μητέρας: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο χρόνος είναι αδίστακτος»
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο χρόνος είναι αδίστακτος»

Γιορτή της μητέρας: Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε την μητέρα της πριν από λίγους μήνες και φυσικά δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί την απώλεια αυτή, μιας και για εκείνη, ήταν ο ήρωάς της. 

Με την είδηση του θανάτου της μητέρας της, ο παρουσιάστρια είχε δηλώσει καταρρακωμένη, με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και τους οικείους της να προσπαθούν να της δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας.

Την Κυριακή 8 Μαίου, εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για την μητέρα, το newsfeed του Instagram γέμισε από φωτογραφίες με μηνύματα αγάπης, με τις οποίες και όλοι οι celebrities ευχόντουσαν χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν γινόταν να μην μνημονεύσει την δικιά της μαμά, που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ο άγγελός της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με την μητέρα της, συμπληρώνοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα, με το οποίο και δήλωσε άμεσα ότι δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την απώλειά της, συμπληρώνοντας το πόσο αφόρητα της λείπει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος είναι αδίστακτος, δεν είναι γιατρός… Σ´ αγαπάμε πολύ και μας λείπεις αφόρητα… Όμως δεν πονάς πια… Και αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο υποφερτά… Συνέχισε το ταξίδι σου μαμά… Και μείνε ήσυχη… εδώ κάτω όλοι μας θα είμαστε καλά… και πάντα εσύ μαζί μας…»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CdTbLrKoPcz

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved