Γιορτή της μητέρας: Η Χριστίνα Κοντοβά μιλάει πρώτη φορά για την υιοθεσία της Ada και συγκλονίζει
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Η Χριστίνα Κοντοβά μιλάει πρώτη φορά για την υιοθεσία της Ada και συγκλονίζει

Γιορτή της μητέρας: Η Χριστίνα Κοντοβά σήμερα γιορτάζει για πρώτη φορά ως μητέρα και επέλεξε τη νονά της υιοθετημένης κόρης της, τη Σίσσυ Χρηστίδου για να αποκαλύψει όλα όσα έζησε μέσα από το ταξίδι της μητρότητας για να αποκτήσει τη μικρή Ada. 

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παρουσίας της Χριστίνας Κοντοβά στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, τόσο η ίδια όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πολύ συγκινημένες και προτίμησαν να αφήσουν την εικόνα να τα πει όλα.

Στην εκπομπή λοιπόν προβλήθηκε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις στιγμές που έζησε η Χριστίνα Κοντοβά στην Ουγκάντα και τον αγώνα που έκανε για να υιοθετήσει την κόρη της.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το βίντεο, τέσσερα ήταν τα σημαντικότερα σημεία του αγώνα της υιοθεσίας της Ada.

Αρχικά, η πρώτη περίεργη στιγμή ήταν όταν βρισκόμενη στην Ουγκάντα έπρεπε να συναντήσει για πρώτη φορά το κοριτσάκι που επρόκειτο να υιοθετήσει.

Μαμά και κόρη δέθηκαν από την πρώτη στιγμή και άρχισαν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί μέχρι που τελικά πέρασαν 13 ολόκληροι μήνες στην Ουγκάντα για να μπορούν τελικά να έρθουν στην Ελλάδα.

Πλέον έχουν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους για να δεθούν και να μοιράζονται τα πάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε πολύ σε κάποιες στιγμές, όμως με δάκρυα στα μάτια, φανερά συγκινημένη, δήλωσε ευγνώμων προς όλους εκείνους που τη στήριξαν σε αυτό το ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved