Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Tα Σαββατοκύριακα στο ηλιοβασίλεμα με την μικρή Ada- Το νέο της post!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Κοντοβά, με νέα δημοσίευσή της, μας δείχνει τα παιχνίδια της με την μικρή Αda, που αδιαμφισβήτητα από την πρώτη στιγμή που την υιοθέτησε, της έχει κλέψει την καρδιά. 

Με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με την αγάπη τους να έχει ολοκληρωθεί με την μικρή Ada στην οικογένειά τους.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2021, η Χριστίνα Κοντοβά είχε ποζάρει αγκαλιά με τη μικρή Ada από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και είχε αποκαλύψει πως η υιοθεσία επιτέλους ολοκληρώθηκε και πως η ίδια διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Από εκείνη τη στιγμή, η ίδια δεν λείπει στιγμή από την καθημερινότητα της κορούλας της, μιας και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και θέλει να κάνουν τα πάντα μαζί. Πολλές φορές μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά παίρνει και την μικρή στη δουλειά της.

Με νέα δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά μας έδειξε την μικρή Ada σε μια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου. Η μικρή τρέχει με το ηλιοβασίλεμα να αχνοφαίνεται και κυνηγάει μικρές φούσκες, ενώ δείχνει να το διασκεδάζει πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved