Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Το Πάσχα στην Πάρο και τα παιχνίδια με την μικρή Ada στην παραλία!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύζυγός της, Τζώνη Καλημέρης, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, με την μικρή Ada να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορουν με τίποτα να της χαλάσουν χατίρι.

Από την πρώτη στιγμή που υιοθέτησαν την μικρή, η οικογένειά τους συμπληρώθηκε και το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης χαράς και ευτυχίας.

Οι φετινές διακοπές του Πάσχα αποτέλεσαν για πολλούς μια πολύ καλή ευκαιρία στο να ξεφύγουν λίγο από την πιεστική καθημερινότητα της Αθήνας και να ευχαριστηθούν τις εξορμήσεις τους στα αγαπημένα τους μέρη. Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν παραθαλάσσιους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, μιας και ο καιρός ήταν με το μέρος τους και ευνοούσε και τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα.

H Xριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους, Ada, επέλεξαν να επισκεφθούν την όμορφη Πάρο για τις διακοπές τους και να περάσουν λίγες μέρες μακριά από την Αθήνα με τον πιο υπέροχο τρόπο. Φυσικά, τα στιγμιότυπα δεν έλειψαν από το Instagram, μιας και η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες από το όμορφο νησί.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από stories με την μικρή Ada να βρίσκεται στην παραλία και να κάνει τις καλοκαιρινές της βόλτες. Φυσικά, η Χριστίνα Κοντοβά, ως υπερπροστατευτική μαμά δεν έλειπε από κοντά της, κρατώντας την από το χέρι, με τις δυο τους να απολαμβάνουν τα κύματα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved