Πάσχα: Χριστίνα Κοντοβά: Το πρώτο Πάσχα της μικρής Ada στην Ελλάδα
Showbiz

Πάσχα: Χριστίνα Κοντοβά: Το πρώτο Πάσχα της μικρής Ada στην Ελλάδα

Το πρώτο Πάσχα της Χριστίνας Κοντοβά με την μικρή, Ada.

Ήταν 10 Δεκεμβρίου 2021, όταν η Χριστίνα Κοντοβά είχε ποζάρει αγκαλιά με τη μικρή Ada από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και είχε αποκαλύψει πως η υιοθεσία επιτέλους ολοκληρώθηκε.

Από εκείνη την στιγμή η σχεδιάστρια μόδας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν αποχωρίζεται λεπτό την μικρή της κόρη. Στο πλευρό της πάντα είναι ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος απολαμβάνει τον ρόλο του… μπαμπά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από σχεδόν δύο χρόνο, όταν η ίδια τα άφησε όλα πίσω της, προκειμένου να υιοθετήσει την μικρή. Όταν λοιπόν τα κατάφερε έγραψε στα social media:«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…».

Από το ξεκίνημα της διαδικασίας της υιοθεσίας της κόρης της, η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό, περιγράφοντας τόσο τις δυσκολίες όσο και τα στάδια που έκρυβε η διαδικασία η οποία κράτησε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, με την ίδια να πρέπει ουσιαστικά να μείνει στην Ουγκάντα το μεγαλύτερο μέρος του έτους για να μπορέσει τελικά να ταξιδέψει με την Ada, πίσω στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

Φέτος θα περάσουν μαζί το Πάσχα και η μικρή θα δει για πρώτη φορά τα έθιμα της γιορτής αυτής. Βέβαια στο πλευρό της θα είναι και η νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα της αγοράσει και τα απαραίτητα δωράκια των ημερών αυτών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved