Κοντοβά - Καλημέρης: Ξέγνοιαστη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μικρή Ada
Gossip Cam

Κοντοβά - Καλημέρης: Ξέγνοιαστη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μικρή Ada

Όμορφες στιγμές για τη Χριστίνα Κοντοβά και για τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη, οι οποίοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας έχοντας μαζί τους τη μικρή και χαριτωμένη Ada που πρόσφατα υιοθέτησε εκείνη. 

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου ενώ από το πλευρό τους φυσικά δεν έλειπε ούτε η αξιολάτρευτη Ada αλλά ούτε και τα αγαπημένα τους σκυλάκια.

Το ζευγάρι έκανε μια υπέροχη βόλτα και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με τη χαριτωμένη μικρούλα, η οποία απόλαυσε και εκείνη τη βόλτα της με το πατίνι.

Ο ισχυρός άντρας των media και η όμορφη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας, μπορεί να έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο βάζουν πάνω απ' όλα την οικογένεια τους προσπαθώντας να περνούν αρκετό χρόνο όλοι μαζί. Εξάλλου, η Χριστίνα Κοντοβά πάλεψε πάρα πολύ για αυτή την υιοθεσία και ο Τζώνη Καλημέρης ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Οι τρεις τους μαζί με τα κατοικίδιά τους έκαναν τη βόλτα τους με τη μικρή Ada να αφήνει σπάνια το χέρι της μανούλας της με την οποία πλέον είναι πολύ δεμένες.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις όμορφες στιγμές τους...

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανάτισε τα παιχνίδια του Τζώνη Καλημέρη με την Ada- Η τρυφερή φωτογραφία!

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Τζώνη Καλημέρης! Η βόλτα με την μικρή Ada στο κέντρο της Αθήνας.

Αποκαλυπτική η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved