Χρίστινα Τσάφου: Mαγειρεύει με τον τετράχρονο εγγονό της – Εκπληκτικές φωτό!
Showbiz

Χρίστινα Τσάφου: Mαγειρεύει με τον τετράχρονο εγγονό της – Εκπληκτικές φωτό!

Η Χριστίνα Τσάφου δεν είναι μόνο μία εκπληκτική ηθοποιός, αλλά είναι και μία… χαζογιαγιά, η οποία σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον τετράχρονο εγγονό της στα social media!

Ο γιος της ηθοποιού, Χρήστος Ζαχαριάδης και η σύντροφός του, Μαριλού Κατσαφάδου έγιναν γονείς πριν τέσσερα χρόνια και απέκτησαν έναν τρισχαριτωμένο γιο. Το ζευγάρι με γονείς ηθοποιούς δεν γλίτωσαν από το «μικρόβιο» της υποκριτικής και γνωρίστηκαν μέσα στον χώρο.

Ο μεν Χρήστος είναι γιος της αγαπημένης Χριστίνας Τσάφου, η δε Μαριλού είναι κόρη του Θοδωρή Κατσαφάδου και της Χριστίνας Βαρζοπούλου, την οποία είχαμε λατρέψει μέσα από τον ρόλο της αδελφής του Σάκη του υδραυλικού (κατά κόσμον Τάσου Χαλκιά) στη σειρά «Λαβ σόρρυ».Μεγαλωμένοι και οι δύο στα καμαρίνια και στις κουίντες των αθηναϊκών θεάτρων, έχουν ζήσει από πολύ μικροί τις αγωνίες, τα άγχη, αλλά και τις χαρές του επαγγέλματος του ηθοποιού, το οποίο ακολούθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη επιτυχία.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πριν από τέσσερα χρόνια και η χαρά της γιαγιάς Χριιστίνας δεν περιγράφεται. Περνάει ώρες με τον εγγονό της, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook να μαγειρεύει παρέα με τον εγγονό της και έγραψε: «Όταν σε φωτογραφίζει ο εγγονός σου την ώρα που προσπαθείς να φτιάξεις σνίτσελ…! Κι ύστερα γίνεται σου σεφ».

Δείτε στην παρακάτω gallery αυτή την υπέροχη στιγμή γιαγιάς και εγγονού να μαγειρεύουν παρέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved