Τόνια Σωτηροπούλου: Η νέα εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών- Το απίθανο φόρεμα με χρώμα και σκίσιμο!
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Η νέα εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών- Το απίθανο φόρεμα με χρώμα και σκίσιμο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου, σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα, μιας και ξέρει να είναι κομψή και συνάμα πανέμορφη!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και πολλοί είναι εκείνοι που την θαυμάζουν τόσο για το ταλέντο της, όσο και για το απίθανο στυλ της, το οποίο και πρωταγωνιστεί συνεχώς.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, για ακόμα μια χρονιά, επισκέφθηκε το Φεστιβάλ των Καννών, αυτή την φορά με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της και πόζαραν μάλιστα και μαζί στον φωτογραφικό φακό, με τα κλικ τους να προκαλούν "φρενίτιδα" στο Instagram. Μετά από τις πρώτες αναρτήσεις της από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, όπου επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα με λάμψη και διαφάνειες, αλλά και ένα μαύρο, το οποίο και σέταρε με το απόλυτο κόκκινο κραγιόν, η πανέμορφη ηθοποιός, το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου δημοσίευσε μια νέα σειρά φωτογραφιών.

Αυτήν την φορά, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με σκίσιμο, το οποίο ήταν πορτοκαλί και ταίριαζε απίστευτα, τόσο με την επιδερμίδα της όσο και με το χρώμα των μαλλιών της. Τα likes και τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "έπεφταν βροχή", με την ίδια να απαντά στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι και της έστελναν την αγάπη τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved