Τόνια Σωτηροπούλου: Στο Φεστιβάλ Καννών με τον Μαραβέγια - Επέλεξε ένα εντυπωσιάκο outfit
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο Φεστιβάλ Καννών με τον Μαραβέγια - Επέλεξε ένα εντυπωσιάκο outfit

Η Τόνια Σωτηροπούλου περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα άκρως εντυπωσιακό outfit που μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Το Φεστιβάλ Καννών έχει ξεκινήσει από την Τρίτη (17/5) και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου. Τα φλας έχουν στραφεί στη Γαλλία, καθώς διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, με πολλούς Έλληνες celebrities να δίνουν το παρών και να περπατούν στο κόκκινο χαλί.

Μετά την Βίκυ Καγιά, έγινε γνωστό πως στην διοργάνωση βρίσκεται και η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το ερωτευμένο ζευγάρι ταξιδεύει για να παρευρεθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, καθώς η πρώτη ήταν το 2019.

Την είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο και φωτογραφίες. Η ίδια είναι φανερά χαρούμενη, καθώς λατρεύει την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και η μεγάλη οθόνη. Άλλωστε σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πώς το θέατρο τη φοβίζει και έτσι προτιμά να εργάζεται στην μεγάλη οθόνη.

Στα βίντεο που δημοσίευσε, μας δείχνει τις βόλτες που απόλαυσε με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια στην παραλία ενώ αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε με τον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved