Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Love is in the air- Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ιταλία!
Showbiz

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Love is in the air- Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ιταλία!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχτηκαν τον νέο μήνα σε ένα παραμυθένιο μέρος στην Ιταλία, με την φύση, τα λουλούδια και τα χαμόγελα να πρωταγωνιστούν. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους ίδιους να μην κρύβουν πλέον τον έρωτά τους ούτε λεπτό και με τα κοινά τους στιγμιότυπα να γίνονται όλο και περισσότερα.

Λίγες ημέρες μετά από τα γενέθλια της Τόνιας Σωτηροπούλου, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με ένα πολύ τρυφερό ποστ στο Instagram, το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια πολύ όμορφη εξόρμηση σε ένα παραμυθένιο μέρος, όπου κυριαρχεί η φύση. Οι δυο τους αγαπούν πολύ τα ταξίδια και προσπαθούν να πραγματοποιούν όλο και περισσότερα, όταν φυσικά τους το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αυτήν την φορά, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία και τη λίμνη Κόμο, ένα πολύ όμορφο μέρος, με τα χρώματα της φύσης να είναι κυρίαρχα. Η αγαπημένη ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα πολύ όμορφο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς τους μια σειρά από φωτογραφίες, που έβγαλε με το κινητό της.

Με τον Κωστή Μαραβέγια είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, δείχνοντας το πόσο πολύ απολαμβάνουν το ταξίδι τους.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved