Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι
Showbiz

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την Ύδρα και ο πολιτικός γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις. Ο γνωστός τραγουδοποιός και η όμορφη ηθοποιός είχαν κοντά τους μόνο πολύ στενούς τους φίλους και στενούς συγγενείς.

Έτσι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι και για τον λόγο αυτόν, αποφάσισαν να κάνουν μία απόδραση στην Σύρο. Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά μαγευτικών φωτογραφιών από το νησί.

Ωστόσο, όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγο εκεί βρέθηκαν και η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Τα δυο ζευγάρι, μάλιστα είναι μαζί και έχουν ανεβάσει και κοινή φωτογραφία από το πιο ωραίο σημείο του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved