Έλενα Παπαρίζου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή για το βιασμό της φίλης της
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή για το βιασμό της φίλης της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε και για την επιστήθια φίλη της η οποία έπεσε θύμα βιασμού, σε πολύ μικρή ηλικία ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ζήτησε τη βοήθεια της μητέρας της. Ωστόσο, το γεγονός αυτό στιγμάτισε και την ίδια.

Ζούμε σε μια περίοδο στην οποία πολλές γυναίκες στην Ελλάδα πέφτουν θύματα κακοποίησης.

Πράγματι, κι αυτό με στενοχωρεί πολύ.

Στα 12 σου, βιάστηκε η επιστήθια φίλη σου. Πώς επηρέασε τη ζωή σου αυτό το γεγονός;

Ήμουν πολύ μικρή, τελείωνα το δημοτικό. Η φίλη μου ήταν από την Γκάμπια και ένα-δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. Είχε χάσει τους γονείς της - τη μητέρα της στη γεννά, αν θυμάμαι καλά, και τον πατέρα της από ελονοσία. Ο μεγάλος αδελφός της -είχε πολλά αδέρφια- και η σύζυγός του υιοθέτησαν τη φίλη μου και ακόμα μία αδελφή τους, τις δυο πιο μικρές. Σε ένα γλέντι της κοινότητας τους συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν τόλμησε να το αποκαλύψει στον αδελφό της.

Την επομένη το πρωί, με πήρε τηλέφωνο και κάτι προσπάθησε να μου πει, αλλά δεν το κατάλαβα. Το απόγευμα μου ξανά τηλεφώνησε και ξέσπασε σε κλάματα. Τη ρώτησα αν είχε μιλήσει στον αδελφό της και, όταν μου απάντησε αρνητικά, της ζήτησα να κλείσει το τηλέφωνο και κάλεσα τη μητέρα μου. Εκείνη ήταν που μίλησε στον αδελφό της φίλης μου και την πήγαν στο γιατρό. Αισθανόμουν ότι επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό και αισχρό, αλλά, ως παιδί συνειδητοποίησα ότι συνέβη κάτι πραγματικά κακό από τη συμπεριφορά της φίλης μου στη συνέχεια. Η δική της αλλαγή επηρέασε εμένα και τη σχέση μας. Ήμαστε παιδιά...

Γνωρίζεις τι κάνει σήμερα;

Έχουμε να μιλήσουμε από το 2011, όταν επέστρεψα, στη Σουηδία και ήρθα σε επαφή με πολλούς παιδικούς μου φίλους. Είναι καλά, ευτυχισμένη, το έχει επεξεργαστεί. Απαιτείται πολλή δύναμη, κι εκείνη τη βρήκε. Φυσικά, το σημάδι έχει παραμείνει.

Το 2011 που γύρισες στη Σουηδία, ένιωσες ότι επέστρεψες στις ρίζες σου;

Ναι, και μου έκανε πολύ καλό. Με προετοίμασε να ξεκινήσω μια καινούρια παράγραφο.

Πηγή: HELLO

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την κόρη της Βανδή και η τυχαία συνάντηση:«Είδα τη Μελίνα και…»

Η Παπαρίζου στο gossip-tv: Η καλοκαιρινή περιοδεία, η επανένωση των Antique και ο ρόλος στη Unicef

Έλενα Παπαρίζου για το φόρεμα της Eurovision: «Το έχω ακόμα αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved