Παναγιώτης Θεόφιλος: Βάφτισε την κόρη του- Oι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο!
Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: Βάφτισε την κόρη του- Oι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η γυναίκα του, Δανάη, βάφτισαν την Κυριακή 29 Μαΐου την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Εμμανουέλα. 

Με την σύζυγό του, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η κόρη τους, η οποία είναι τριών μηνών, έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους και τους έχει κλέψει την καρδιά!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power Of Love, με τον Παναγιώτη Θεόφιλο να δηλώνει απόλυτα έτοιμος να γνωρίσει την αληθινη αγάπη και να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην συνέβη στο ριάλιτι αγάπης, αλλά λίγο καιρό αργότερα συνάντησε την σύντροφό του, Δανάη, με την οποία νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτε. Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έχει δηλώσει πολλές φορές το πόσο ερωτευμένος νιώθει με την γυναίκα του και μάλιστα πριν από τρεις μήνες οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, το ζευγάρι βάφτισε την κορούλα του, αν και ήταν πολύ μικρή ακόμα και της έδωσαν το όνομα Εμμανουέλα. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την βάφτιση της μικρής, είδαμε ότι η σύζυγος του Παναγιώτη Θεοφίλου ήταν πραγματικά μια κούκλα, ενώ και η μικρή ήταν γλυκύτατη. Το ζευγάρι ανυπομονούσε πως και πως για την ημέρα της βάφτισης, ενώ ακόμα και η μικρή έδειχνε να το χαίρεται πολύ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved