Παναγιώτης Θεόφιλος: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του που «έλιωσε» το Instagram
Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του που «έλιωσε» το Instagram

Τον Παναγιώτη Θεόφιλο, τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Power of love. Στις 12 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτα του με την Δανάη Παναγιώτου.

Στις 21,30 το βράδυ γεννήθηκε η κόρη του με καισαρική και ζύγιζε 3.300 γραμμάρια. Η Δανάη μπήκε στο μαιευτήριο για φυσιολογικό τοκετό, όμως το μωρό δεν είχε πάρει τη σωστή θέση και παρά τις προσπάθειες του γιατρού της, τελικά γέννησε με καισαρική τομή.

Ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο gossip-tv.gr, είχε πει:«Έχω τρελαθεί από ευτυχία. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ένιωθα έτσι. Τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα και είναι πράγματι αυτό που μας έλεγαν οι δικοί μας: "Θα γίνεις και εσύ γονιός και θα καταλάβεις". Είναι υπέροχο συναίσθημα να βιώνεις το θαύμα της ζωής. Είμαι ευγνώμων».

Ωστόσο ο Παναγιώτης Θεόφιλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάς έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής πριγκίπισσας του και όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του πατήσουν like και να σχολιάσουν με τρυφερά λόγια το στιγμιότυπο.

«Αν με ρωτάτε ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κρατάω την κόρη μου, πόσο μάλλον ότι σήμερα κλείσαμε τον πρώτο μας μήνα! Για όσους δεν πιστεύουν στον Θεό και στα θαύματα πιο τρανταχτή απόδειξη από αυτή δεν υπάρχει!!», έγραψε στην λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved