Μπλέτσας: Η συνάντηση με τον Γρηγόρη 17 χρόνια μετά, το «ευχαριστώ» και η σχέση με την Ηλέκτρα
Showbiz

Μπλέτσας: Η συνάντηση με τον Γρηγόρη 17 χρόνια μετά, το «ευχαριστώ» και η σχέση με την Ηλέκτρα

O αγαπημένος παρουσιαστής, που έχει καταφέρει με την εκπομπή του «Happy Traveller» να ταξιδέψει σε περίπου 99 χώρες, από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του στο πλατό της εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς ήταν εκείνος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην τηλεόραση και από εκεί και μετά ξεκίνησαν όλα για τον Ευτύχη.

Ο happy traveller μίλησε για τις εμπειρίες του στα ταξίδια που έχει κάνει, για την "Κουζίνα της μαμάς" όπου μαγείρευε, για την αγάπη του στη μουσική αλλά και για το πώς γνώρισε τη μητέρα των παιδιών του, την Ηλέκτρα Αστέρη.

Επίσης, ο Ευτύχης Μπλέτσας μίλησε για τα ταξίδια του, λέγοντας πως θα μπορούσε να ζήσει εύκολα στην Αυστραλία αλλά και στη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την εποχή της καραντίνας του κορονοϊού που δεν μπορούσε να ταξιδέψει με την Ηλέκτρα.

Βέβαια μίλησε και για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στα τόσα ταξίδια όπως το πού έχασε το διαβατήριό του αλλά και ποια μέρη του χάρτη δεν έχει επισκεφτεί ακόμα.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι ότι δυσκολεύτηκε αρκετά στο ταξίδι του στην Ινδία καθώς είχε μαζί του και τις δύο του κόρες και όπως αποκάλυψε, δεν έβρισκε φαγητό να τις ταΐσει καθώς ήταν όλα πολύ καυτερά.

Τέλος, ο Ευτυχής με την κιθάρα του τραγούδησε το «παστίτσιο της μαμάς» που είχε πρωτοτραγουδήσει στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, στο πλευρό του Γρηγόρη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ευτύχη Μπλέτσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved