Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ποιο είναι το επάγγελμα της πεθεράς της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ποιο είναι το επάγγελμα της πεθεράς της!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ζουν τον έρωτά τους και σε κάθε τους κοινή εμφάνιση εντυπωσιάζουν και με το παραπάνω, αφού ταιριάζουν αφάνταστα!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και κάθε τους κοινή έξοδος είναι και ξεχωριστή, μιας και συνήθως αποτελεί θέμα συζήτησης.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια και η μικρή τους κόρη, η Μαρίνα, τους έχει κλέψει την καρδιά. Η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, Λιλίκα Παντζοπούλου, έχει άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια, μιας και οι δυο τους έχουν συναισθήματα αλληλοεκτίμησης, αλλά έχουν και κοινή σκέψη σε πολλά πράγματα.

Ποιο είναι όμως το επάγγελμα της Λιλίκας Παντζοπούλου;

Η ίδια έχει δυο γιούς, τον Μάκη και τον Λευτέρη, και είναι κόρη του βιομηχάνου Ελευθέριου Μαντζίκα, ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο». Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ανέλαβε την εταιρεία το 1962 και την μετέτρεψε σε κολοσσό. Η Λιλίκα Παντζοπούλου δεν φαίνεται να έχει ακολουθήσει τα χνάρια του, μιας και είναι φωτογράφος και μάλιστα αγαπά πολύ την δουλειά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved