Κόνι Μεταξά: Νέες φωτογραφίες απο τις Μαλδίβες - Τα «μαγευτικά» τοπία και το outfit που αποθεώθηκε
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Νέες φωτογραφίες απο τις Μαλδίβες - Τα «μαγευτικά» τοπία και το outfit που αποθεώθηκε

H Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μετά τον γάμο τους δεν έχασαν καιρό και έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέσω Κωνσταντινούπολης στις Μαλδίβες και η Κόνι Μεταξά από το πρώτο λεπτό ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νεαρό ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και κάθε μέρα ο μήνας του μέλιτος του γίνεται όλο και καλύτερος. Τόσο η Κόνι Μεταξά, όσο και ο Μάριος Καπότσης έχουν κατακλύσει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με τις στιγμές που περνούν εκεί αλλά και με το «μαγευτικό» τοπίο των Μαλδιβών.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, που απεικονίζουν την ίδια με ένα υπέροχο outfit, το οποίο απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Άλλωστε, η ίδια θεωρείται μία από τις fashion icons της εγχώριας showbiz. Στη συνέχεια, η Κόνι Μεταξά πόσταρε και μερικές φωτογραφίες από το τοπίο που διαμένουν αλλά και από το ηλιοβασίλεμα.

Οι δυο τους φαίνονται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το ταξίδι τους, ενώ επισκέπτονται πολλά μέρη, τα είναι καλύτερα το ένα από το άλλο.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στα Φαλάσσαρνα και στη συνέχεια διοργάνωσαν ένα απίθανο γλέντι στην υπέροχη παραλία της Κρήτης, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρών και να δημιουργούν όλοι μαζί μια απίθανη ατμόσφαιρα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας μέχρι στιγμής η Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved