Θεοχάρης Ιωαννίδης: Τα πρώτα χρόνια στην Γερμανία, ηλικία και οι σπουδές που δεν γνώριζες ότι έχει
Showbiz

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Τα πρώτα χρόνια στην Γερμανία, ηλικία και οι σπουδές που δεν γνώριζες ότι έχει

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι από τους ηθοποιούς που μαγνήτισε τα βλέμματα από το πρώτο λεπτό και όλοι ήξεραν πως θα είχε μια λαμπρή καριέρα.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνον...

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το 1984 αλλά έζησε σε διάφορες χώρες λόγω του επαγγέλματος των γονιών του. Όταν πλέον επιστρέψανε μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση τον οδήγησε στο «Super Idol» του MEGA το 2004, που όμως δεν κατάφερε να διακριθεί. Μαγεύτηκε όμως τόσο από τα φώτα και τη δουλειά μπροστά από της κάμερες που αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy.

To 2007 επέστεψε ξανά και άρχισε να διεκδικεί ρόλους στην τηλεόραση. Αρχικά το κοινό τον είδε στους «Singles» και έναν χρόνο μετά έγινε ο γιος του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στους «Λατρεμένους μου γείτονες». Από τότε μέχρι σήμερα έχει υποδυθεί δεκάδες ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, όμως έχει δοκιμάσει και δύο φορές τις δυνατότητές του ως χορευτής.

Πού αλλού;

Στο «Dancing with the stars» φυσικά. Τελευταίες του δουλειές είναι «Η επιστροφή» του ΑΝΤΙ το 2019 και οι «8 λέξεις» πέρυσι. Φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Night out» στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved