Μάρα Δαρμουσλή: Η σχέση της με τον πρώτο της γιο, Άγγελο και η απόφαση να γίνει μητέρα ξανά!
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Η σχέση της με τον πρώτο της γιο, Άγγελο και η απόφαση να γίνει μητέρα ξανά!

Η Μάρα Δαρμουσλή, πριν από μερικούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Η πανέμορφη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι πως βλέποντας τον μικρό της γιο να μεγαλώνει, παίρνει δύναμη και γίνεται διαρκώς όλο και πιο χαρούμενη.

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν για όλους και για όλα με άκρως αποκαλυπτικό τόνο. Ανάμεσα σε πολλά θέματα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της τον Άγγελο, τον οποίο και έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο. Η ίδια αποκάλυψε το πως αποφάσισε να γίνει μανούλα και πάλι, ενώ παράλληλα μίλησε για τα συναισθήματά της για τον πρώτο της γιο, στον οποίο και έχει μεγάλη αδυναμία.

Μάρα, έχεις έναν 17χρονο γιο, τον Άγγελο, από τον πρώτο σου γάμο. Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να ξαναγίνεις μητέρα τώρα;

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι για τον Άγγελο, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να προκύψει τώρα. Ήθελα οικογένεια και ήθελα να μεγαλώσει ο Άγγελος μέσα σε μια οικογένεια. Όταν του το ανακοίνωσα, του ήρθε λίγο ξαφνικό, μια και η οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ και με τον σύντροφό μου και με το μωρό. Και ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του γιου μου; «Δεν περιμένεις να σου κάνω ένα εγγονάκι;». Έκανα το λάθος να του δίνω να διαβάζει πολύ Αρκά όταν ήταν μικρός και πήρε το χιούμορ του μάλλον. Πάντως όταν παλιότερα μου έλεγε «πότε θα μου κάνεις έναν αδελφό;», εγώ του πήρα σκύλο!

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού είναι . ένα restart για σένα;

Μάρα: Ξεκάθαρα. Με τονΆγγελο έχω κενά V μνήμης, όχι γιατί τα έχω ξεχάσει, αλλά γιατί δεν τα είχα ζήσει. Στα 23 μου, όταν έκανα τον Άγγελο, ζούσα τη φρενίτιδα της μέσης Ελληνίδας μάνας, συζύγου και εργαζόμενης. Με το που γέννησα έπρεπε μετά από τρεις εβδομάδες να επιστρέφω στη δουλειά γιατί είχα συμβόλαια που έτρεχαν στο εξωτερικό. Ήταν η εποχή που είχα αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή brands - με την Carita συνεργαζόμουν 8 συνεχόμενα χρόνια, το ίδιο με τη LOreal. Πλέον το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Είμαι μια full time μαμά που ασχολείται 25 ώρες το 24ωρο με τον μικρό!

Βασίλη, πώς είναι η σχέση σου με τον Άγγελο;

Βασίλης: Μια χαρά. Σίγουρα η σχέση μου με τον Άγγελο δεν μπορεί να είναι πατρική. Είναι ολόκληρος άντρας, έχει ήδη χαράξει τον δικό του δρόμο. Τον σέβομαι και εκείνος με σέβεται πολύ. Σίγουρα δεν είναι εύκολη η συμβίωση δυο αντρών μέσα στο σπίτι, αλλά όλα τα λύνουμε.

Ο Άγγελος μένει μαζί σας;

Μάρα: Ό Άγγελος είναι σε μια ηλικία που ανάλογα με τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις του επιλέγει πού θα μείνει τα βράδια, σε εμάς ή στον πατέρα του. Το σχολείο του είναι κοντά σε μένα, οπότε εδώ είναι η έδρα του. Το καλοκαίρι μένει περισσότερο στον πατέρα του, επειδή ασχολείται με το ίδιο άθλημα ώστε να προπονούνται μαζί στο MuayThai.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved