Γιάννης Κουκουράκης: Το ποστ που μας εξέπληξε- Είναι αυτη η σύντροφος του;
Showbiz

Γιάννης Κουκουράκης: Το ποστ που μας εξέπληξε- Είναι αυτη η σύντροφος του;

O Γιάννης Κουκουράκης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και η αλήθεια είναι ότι με ένα νέο του ποστ, δημιούργησε ερωτηματικά σε σχέση με την προσωπική του ζωή. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Κωνσταντής, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του και η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι που πραγματικά το είχε ανάγκη, μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν για εκείνον άκρως απαιτητική, αλλά και με μεγάλες συγκινήσεις, μιας και η σειρά "Άγριες Μέλισσες", όπου και πρωταγωνιστούσε ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην τρίτη σεζόν, με όλους τους συντελεστές να δηλώνουν συγκινημένοι.

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από τις διακοπές του, ο ηθοποιός άφησε αιχμές για την προσωπική του ζωή, μιας και δημοσίευσε την φωτογραφία μιας κοπέλας, η οποία ποζάρει σε παραλία. Ο ηθοποιός σαν λεζάντα έβαλε μερικά emoji με τριαντάφυλλα, ενώ τα σχόλια από κάτω "έπεφταν βροχή".

Δείτε παρακάτω το ποστ που έκανε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved