Αλεξανδράκη: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της, 7 μήνες μετά την απώλεια που βίωσε: «Να ήσουν εδώ»
Showbiz

Αλεξανδράκη: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της, 7 μήνες μετά την απώλεια που βίωσε: «Να ήσουν εδώ»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί την απώλεια της γιαγιάς της, η οποία και έφυγε από την ζωή πριν από περίπου επτά μήνες, και σήμερα ήταν μια μέρα που όλα της ήρθαν στο μυαλό. 

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε δημοσιεύσεις με μεγάλο και αμέριστο χαμόγελο ενώ είναι πολύ λίγες οι φορές που την βλέπουμε πολύ στενοχωρημένη.

Σήμερα δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μέσα από μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άνοιξε την καρδιά της στους διαδικτυακούς της φίλους και δεν δίστασε να τους πει το ότι επειδή είναι πολύ στενοχωρημένη, της ήρθε στο μυαλό η γιαγιά της, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από επτά μήνες και δεν έχει καταφέρει ακόμα να την ξεχάσει ή τουλάχιστον να συνειδητοποιήσει το ότι δεν είναι εν ζωή.

Μάλιστα στο πρώτο βίντεο που πόσταρε με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έχω σχεδόν επτά μήνες που έχω χάσει τη γιαγιά μου και μου λείπει πάρα πολύ. Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη και θα την ήθελα εδώ».

Σε επόμενες αναρτήσεις που επέλεξε να κάνει για τους επτά μήνες από τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Μας λείπεις γιαγιάκα μου, πολύ πολύ πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ. Μου είπες θα έρθεις σπίτι μου να μείνουμε μαζί. Μου το υποσχέθηκες. Η μόνη υπόσχεση που δεν κράτησες. Είσαι η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου. Σε αγαπάω και μου λείπεις καλή μου, Νικούλα μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved