Μουλαζίμ- Πολογεώργης: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο νησί των ανέμων- Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Μουλαζίμ- Πολογεώργης: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο νησί των ανέμων- Οι πρώτες φωτό!

Πριν από λίγη ώρα, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο επί χρόνια σύντροφός της, Στέλιος Πολογεώργης, παντρέυτηκαν με πολιτικό γάμο στη Μύκονο, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς να παρευρίσκονται!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι μετά από πολλές αναβολές, οι δυο τους κατάφεραν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να ξεκινήσουν και επίσημα την κοινή τους πορεία, ως παντρεμένοι πλέον.

Η καλλονή, με καταγωγή από την Τουρκία, Νεσχάν Μουλαζίμ και ο επί χρόνια επιχειρηματίας σύντροφός της, Στέλιος Πολογεώργης, ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος τους στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, που είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα τους μέρη στην Ελλάδα. Το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και αυτό μάλιστα είναι κάτι που βλέπουμε και είναι ξεκάθαρο μέσα από κάθε νέο στιγμιότυπο που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία στα στιγμιότυπα από τον γάμο τους, ενώ η Νεσχάν Μουλαζίμ ήταν πραγματικά μια καλλονή. Η πανέμορφη νύχη επέλεξε να φορέσει ως νυφικό ένα μακρύ σατέν φόρεμα με λεπτό τιραντάκι, ενώ στα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα χτένισμα beach wave, το οποίο και είναι απόλυτα καλοκαιρινό και ταυτόχρονα στιλάτο!

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, αλλά και φωτό από τον πολιτικό τους γάμο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved