Media

Νεσχάν Μουλαζίν: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε τις προετοιμασίες του γάμου της

Gossip-tv Team

Η Νεσχάν Μουλαζίν μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις ετοιμασίες για τον γάμο που καθυστερούν και για τον λόγο που ο πατέρας της, δεν της μιλούσε.

Το μοντέλο μίλησε για τον επικείμενο γάμο της και παραδέχθηκε πως οι ετοιμασίες δεν πάνε με τον ρυθμό που εκείνη είχε προγραμματίσει.

«Οι ετοιμασίες δεν πάνε πολύ γρήγορα, τώρα θα κάνουμε πολιτικό γάμο. «Χάσαμε» ανθρώπους από τις οικογένειες μας, για αυτό αναβάλαμε τον γάμο, μετά ήρθε και ο κορωνοϊός», ανέφερε αρχικά η Νεσχάν Μουλαζίν.

«Είχαμε πάει για το ηλιοβασίλεμα και γύρισα, είχε γονατίσει και μου έκανε πρόταση γάμου. Όσο ζούσα στην Τουρκία, αισθανόμουν Ελληνίδα, μεγαλώσαμε με τα έθιμα της Πάργας. Αν με βοηθήσει ο Θεός θα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια», προσέθεσε.

Για το μόντελινγκ και για τον λόγο που δεν της μιλούσε ο μπαμπάς της είπε πως, «στο επάγγελμα μου δεν βρήκα δυσκολία, είχα βγει Μις Τουρκία στα 17 μου. Ο μπαμπάς μου όταν είδε δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ είπε να με στηρίξει. Δυσκολεύτηκε όταν ήρθα Ελλάδα. Δεν μου μίλησε 2 χρόνια ο πατέρας μου, έπαιρνα τηλέφωνο και μου το έκλεινε».

Για το GNTM αποκάλυψε πως, «δύσκολες δοκιμασίες όπως αυτές στο GNTM, τις λένε από τα κάστινγκ, αν δεν θέλεις δεν τις κάνεις».

Τέλος, για το νέο επαγγελματικό βήμα της, η Νεσχάν Μουλαζίν επεσήμανε ότι, «από τότε που σταμάτησα το μόντελινγκ κάνω κρατήσεις για πολυτελή σπίτια, αμάξια και ελικόπτερα».

Δείτε στην παρακάτω gallery και θυμηθείτε πως της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved