Η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε: «Δεν θα έκανα ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή»
Showbiz

Η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε: «Δεν θα έκανα ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή»

Η Νικολέττα Ράλλη, με Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση, αλλά και το τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε παρακολουθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, με την ίδια να έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.

Η Νικολέττα Ράλλη επέστρεψε στην τηλεόραση την περσινή σεζόν μέσα από την εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο". Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στους λογαριαασμούς της στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, που δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα. Αυτήν την φορά, η ίδια απάντησε σε μια ερώτηση ενός διαδικτυακού της φίλου, ο οποίος την ρώτησε τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, είτε τώρα, είτε στο άμεσο μέλλον, με την ίδια να απαντά ότι με τίποτα δεν θα έκανε κάτι σαν την περσινή εκπομπή.

Η Νικολέττα Ράλλη έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε: «Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING... «Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας!!!».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία από το story της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved