Νικολέτα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους

Η Νικολέτα Ράλλη πριν από σχεδόν δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Οι δυο τους είναι οι καλύτεροι γονείς για την μικρή τους και δεν θέλουν να χάνουν καθόλου χρόνο από την ζωή και την καθημερινότητά της, για αυτό μάλιστα και προσπαθούν συνεχώς να βρίσκονται δίπλα της και να της προσφέρουν τα πάντα.

Το ζευγάρι σκέφτεται να δώσει το όνομα Σοφία στην κόρη τους και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης. Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η βάφτιση είναι η πανδημία που μαστίζει τα τελευταία δύο χρόνια την Ελλάδα, ο κορονοϊός. Τώρα, λοιπόν, που επιτρέπονται, τουλάχιστον, οι βαφτίσεις, βρήκαν την ευκαιρία και έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες.


Η παρουσιάστρια, η οποία μοιράζεται τα πάντα με τους ακολούθους της στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την προετοιμασία και οι fans της κατενθουσιάστηκαν!

Δείτε τις αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved