Γρηγόρης Αρναούτογλου- Νάνσυ Αντωνίου: Χέρι χέρι στη βάπτιση της κόρης του Λιανού (photos)
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου- Νάνσυ Αντωνίου: Χέρι χέρι στη βάπτιση της κόρης του Λιανού (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στην βάπτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη και ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους απαθανάτισε τον Γρηγόρη Αρναούτγλου με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι τους καμαρώνουμε και σε κάθε κοινή τους έξοδο, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Αξίζει να σημιεωθεί πως ο Γρηγόρης Αρναούτγλου και η Νάνσυ Αντωνίου δεν είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή, αλλά και στη δουλειά, αφού η πανέμορφη γυναίκα είναι η αρχισυνάκτρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 "The 2night show". Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία, ενώ τα outfits τους ήταν υπέροχα. Η Νάνσυ Αντωνίου μάλιστα είχε επιλέξει ένα απίθανο φόρεμα με παγιέτα, το οποίο τόνιζε το γεμάτο καμπύλες σώμα της, ενώ στα μαλλιά είχε φτιάξει μια χαλαρή μπούκλα και κράτησε το μακιγιάζ της σε αρκετά ήπιους τόνους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ντυμένος με μπλε κοστούμι, πόζαρε δίπλα από την αγαπημένη του, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved