Αντιγόνη Νεοφύτου: Ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς «Η Γη της Ελιάς»;
Showbiz

Αντιγόνη Νεοφύτου: Ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς «Η Γη της Ελιάς»;

Την Αντιγόνη Νεοφύτου γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Μαρίνας στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Ταλαντούχο και πανέμορφο πλάσμα, η Αντιγόνη κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό με την ίδια να απολαμβάνει την επιτυχία του ρόλου της.

Είναι γεγονός πως για την προσωπική της ζωή δεν γνωρίζουμε τίποτα και αυτό γιατί η ίδια η νεαρή ηθοποιός δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της παρά μόνο ό, τι έχει να κάνει με τη δουλειά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, η όμορφη ηθοποιός είχε πει πως είναι σε σχέση με άνθρωπο από το χώρο της δουλειάς της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε πει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Αντιγόνη Νεοφύτου εδώ και δυο χρόνια είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς Η Γη της Ελιάς, Γιώργο Ευαγγέλου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι ζει στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπος καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται και γυρίσματα της σειράς. «Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλώ μόνο για τη δουλειά μου», ήταν η αντίδραση της Αντιγόνης Νεοφύτου.

Οι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συμπεριφέρονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, αποφεύγοντας να δίνουν αφορμή για σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved